Menu
Follow @Klimaatzuster

Diensten

Het roer moet om. We zijn een ecologische schuld aan het opbouwen die onze beschaving in gevaar brengt. Doorgaan op de huidige voet is geen optie: dan hebben we al in 2040 twee Aardes nodig. En we vergeten het soms even, maar we hebben er maar één. 

Allereerst aan de slag met de meest urgente vraagstukken: het klimaatprobleem en de sloop van de natuur. Hoe stoppen we de grootschalige energieverspilling en maken we tegelijkertijd de omslag naar een schone energievoorziening? Hoe zorgen we dat de veerkracht van ecosystemen niet verder achteruit gaat? Daarover is de afgelopen jaren veel gepraat, gedacht en er zijn slimme oplossingen uitgedokterd. Met de huidige kennis komen we een heel eind. En wat we niet weten zoeken we samen uit.

Genoeg gepraat. En lang genoeg gedacht dat je de enige was die zich écht serieus zorgen maakte. Kom! We gaan aan de slag! Samen. Want iedereen is namelijk een klimaatzuster: samen kantelen we de samenleving naar een maatschappij die wél binnen de planetaire grenzen past. 

De afgelopen jaren organiseerde en ontwikkelde ik verschillende nationale en lokale klimaatcampagnes voor NGO's en lokale overheden. Sinds april 2022 werk ik vier dagen per week bij ARK Rewilding Nederland en bouw ik aan een netwerk van rewilders. Ik ben één dag in de week beschikbaar voor:

  • het ontwikkelen van een (social media) campagnestrategie voor verschillende doelgroepen
  • de organisatie van je campagne
  • het ontwikkelen van instrumenten voor lokaal klimaat- en natuurbeleid
  • de productie van benodigde communicatiemiddelen, zoals websites, filmpjes, infographics en handleidingen

Ik werk graag samen met talentvolle en gedreven fotografen, filmmakers, kunstenaars, ontwerpers, technici, schrijvers en onderzoekers uit mijn netwerk, waarmee ik snel een effectieve klimaatcampagne op kan zetten waar je energie van krijgt!

Meer weten? Neem contact met me op.

Naar boven