Menu
Follow @Klimaatzuster

Diensten

Het roer moet om. We zijn een ecologische schuld aan het opbouwen die onze beschaving in gevaar brengt. Doorgaan op de huidige voet is geen optie: dan hebben we al in 2040 twee aardes nodig. En we vergeten het soms even, maar we hebben er maar één. 

Allereerst aan de slag met het meest urgente vraagstuk: het klimaatprobleem. Hoe stoppen we de grootschalige energieverspilling en maken we tegelijkertijd de omslag naar een schone energievoorziening? Daarover is de afgelopen jaren veel gepraat, gedacht en er zijn slimme oplossingen uitgedokterd. Met de huidige kennis komen we een heel eind. En wat we niet weten zoeken we samen uit.

Genoeg gepraat. En lang genoeg gedacht dat je de enige was die zich écht serieus zorgen maakte. Kom! We gaan aan de slag! Samen. Want iedereen is namelijk een klimaatzuster: wereldwijd hebben burgers 50% van de uitstoot van broeikasgassen zelf in de hand. 

De afgelopen jaren organiseerde en ontwikkelde ik verschillende nationale en lokale klimaatcampagnes voor NGO's en lokale overheden. 

Ik kan je helpen met:

  • het ontwikkelen van een (social media) campagnestrategie voor verschillende doelgroepen
  • de organisatie van je klimaatcampagne
  • het ontwikkelen van instrumenten voor lokaal klimaatbeleid
  • de productie van benodigde communicatiemiddelen, zoals websites, filmpjes, infographics en handleidingen

Ik werk graag samen met talentvolle en gedreven fotografen, filmmakers, kunstenaars, ontwerpers, technici, schrijvers en onderzoekers uit mijn netwerk, waarmee ik snel een effectieve klimaatcampagne op kan zetten waar je energie van krijgt!

Meer weten? Neem contact met me op.

Naar boven